Zboží

Pro bezpečí i pro krásu

Posted On
Posted By

Kvalitní osvětlení je důležité při každé práci. V kuchyni to platí dvojnásob. Při nedokonalém světle bychom si mohli způsobit i vážná poranění. Každý, kdo se zabývá přípravou jídla, vám potvrdí, že například jen nakrájet cibuli může být v šeru docela nebezpečné.

kuchyň

  • Kuchyňské stropní světlo bývá zpravidla nedostačující, protože si většinou na pracovní desku stíníme vlastním tělem.
  • Je tedy vhodné ještě do některých částí světelné zdroje přidat.

Velice vítaná je zářivka pod linku, která osvětlí důležité části pracovní i varné plochy. Zářivka je výhodná oproti klasické žárovce v tom, že osvítí větší část a nevydává tedy bodové světlo. Tento druh světelného zdroje se hodí nejen pod kuchyňskou linku, ale našla své využití také v koupelně, kde se instaluje k zrcadlu.

  • Dámy ocení jeho přínos při ranním zdokonalování svého zevnějšku a pánové si díky němu budou moci dopřát dokonale oholené tváře bez toho, že by si způsobili nepříjemná zranění.
    • Nebo naopak – jejich vous bude dokonale upraven.

Aby oči v kanceláři nebolely

Kuchyňské nebo koupelnové zářivky jsou oblíbené i z důvodu velké úspory elektrické energie a tím i finančních prostředků. Moderní LED zářivkové trubice přinášejí rovněž tu výhodu, že náš interiér v žádném případě nehyzdí, ale mohou být vkusným doplňkem, který naopak místnost nejen osvětlí, ale také ozvláštní. Záleží na každém majiteli bytu, jak si s těmito zajímavými a užitečnými pomocníky bude rozumět.

zrcadlo

  • Šikovný domácí kutil si jistě poradí tak, aby právě ten jeho interiér vypadal naprosto dokonale a neotřele.

Ačkoliv jsou tato svítidla většinou označována jako kuchyňská, své uplatnění nacházejí opravdu všude. Můžeme je najít i v kancelářích. Dalo by se říci, že šetří i naše zdraví. Oči totiž nejsou při celodenní práci příliš namáhané a nehrozí tak bolesti hlavy a zrakové potíže.

Related Post